![]() |
![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Мобильный Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 37.871 Регистрация: 18.4.2009 Из: Kyiv Пользователь №: 603 ![]() |
Нові пропозиції у Мій Київстар
Ми оновлюємо програму лояльності Оце подарунки для користувачів Мій Київстар. Відтепер абоненти не лише отримуватимуть додаткові хвилини та мегабайти, а й зможуть скористатися ексклюзивними пропозиціями від партнерів та взяти участь у розіграші квитків на концерт гурту Океан Ельзи. У межах програми користувачі додатка можуть обирати промокоди зі знижками від таких брендів, як Київстар ТБ, EVA.UA, АЗК WOG, Master Zoo, Domino’s, Uklon та багатьох інших. Крім того, серед учасників програми лояльності Оце подарунки, які оберуть пропозицію Концерт Океан Ельзи ми розіграємо квитки на концерт з нагоди 30-річчя гурту. Концерт відбудеться в Києві 11 жовтня 2024 року у Палаці спорту. П’ять переможців отримають по 2 квитки кожен, а результати розіграшу ми опублікуємо на офіційних сторінках Київстар. «Ми активно працюємо над тим, щоб якомога більше абонентів користувалися додатком Мій Київстар, адже з ним можна самостійно аналізувати свої витрати й замовляти додаткові послуги, а також отримати доступ до ексклюзивних бонусів та акційних пропозицій. Завдяки програмі лояльності Мій Київстар може не тільки покращити клієнтський досвід абонентів, а й зробити його веселішим. Сподіваємося, що наші користувачі приєднаються до програми та отримають задоволення від участі», — коментує CTO продукту Мій Київстар, Оксана Голубець. https://kyivstar.ua/news/id170920241030 -------------------- lifecell Family
|
|
|
![]()
|
|
![]() Мобильный Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 37.871 Регистрация: 18.4.2009 Из: Kyiv Пользователь №: 603 ![]() |
Знижка від Аптеки Доброго Дня у Мій Київстар
18.10.2024 З 18 жовтня 2024 року користувачі Мій Київстар можуть отримати промокод на 11% знижки від Аптеки Доброго Дня. Пропозиція за промокодом діє лише для неакційних товарів і не сумується з іншими знижками. Максимальна сума чеку, на яку діятиме знижка — до 3 000 гривень. Як отримати знижку 1. Відкрийте Мій Київстар або завантажте додаток на свій смартфон та авторизуйтеся 2. Отримайте промокод у розділі Розваги 3. Озвучте промокод касирові або відскануйте QR-код під час оплати в аптеці Акція діє з 18 жовтня по 18 листопада 2024 року. Ви можете скористатися промокодом лише 1 раз до 24 листопада 2024 року включно. Промокод діє для купівлі офлайн в мережі аптечних закладів Аптека Доброго Дня на всій території країни. Офіційні правила акції https://kyivstar.ua/news/id181020241345 -------------------- lifecell Family
|
|
|
![]()
|
|
Запускаємо ігрову платформу у Мій Київстар
30.10.2024 З 30 жовтня для наших абонентів запрацює нова ігрова платформа у розділі Розваги у Мій Київстар. На ігровій платформі ви можете насолоджуватися широким вибором ігор, а також змагатися у турнірах з іншими абонентами. На початковому етапі на платформі працюватимуть 9 ігор, що доступні для всіх користувачів Мій Київстар. Забавки безоплатні, а зіграти можна без обмеження часу та без реклами. Турніри діятимуть 1 тиждень. Ігри на платформі Котосфери — об'єднуйте та створюйте великих котів, гра закінчується, коли ігрове поле повністю заповнене котами Фруто пара — з'єднуйте однакові фрукти в пари, не більше, ніж за два ходи ТетСтар — розміщуйте фігури таким чином, щоб заповнити горизонтальні ряди. Коли горизонтальний ряд заповниться — він зникне та звільнить місце на полі Магія чисел — комбінуйте однакові числа, що стоять поряд, поки не досягнете числа 2048 Годинникові Січі — захистіть замок від безперервних атак монстрів, доки здоров'я замку не вичерпається Київстар і далі розширюватиме можливості своїх користувачів, створюючи нові інтерактивні та розважальні продукти, які допомагають провести час весело та з користю. https://kyivstar.ua/news/id301020241415 -------------------- lifecell Family
|
|
|
![]()
|
|
Додаткова знижка від інтернет-магазину Kasta у Мій Київстар
08.11.2024 З 8 листопада 2024 року користувачі Мій Київстар можуть отримати промокод на знижку 10% на купівлю товарів на суму від 500 грн в інтернет-магазині Кasta. Як отримати знижку 1. Відкрийте Мій Київстар або завантажте додаток та авторизуйтеся 2. Отримайте промокод у розділі Розваги 3. Введіть промокод на сайті чи в додатку Kasta та оформте замовлення Знижка діє для акційних та неакційних товарів та сумується з іншими знижками. Акція триватиме з 8 листопада по 8 грудня 2024 року включно. Ви можете скористатися промокодом до 15 грудня 2024 року. https://kyivstar.ua/news/id081120241500 -------------------- lifecell Family
|
|
|
![]()
|
|
Майже 8 млн абонентів скористались додатком «Мій Київстар» у 2024
26.12.2024 Від моменту запуску Мій Київстар став незамінним інструментом для абонентів, надаючи зручний і швидкий доступ до послуг та допомагаючи абонентам економити час у процесі самообслуговування. У 2024 році кількість завантажень додатка досягла майже 8 млн, що на 8,6% більше, ніж минулого року. Додаток Мій Київстар об’єднує всі необхідні функції для керування послугами в одному місці. Серед найпопулярніших послуг, якими користувались абоненти в 2024 році: поповнення рахунку без комісії — 27,3%; перегляд транзакцій або історія витрат — 16,8%; замовлення додаткових послуг: хвилини, мегабайти — 11%; використання промокодів — 7,4% та програма лояльності «Оце подарунки» — 4,7%. У 2024 році додаток отримав низку важливих оновлень, які зробили його ще зручнішим і більш функціональним: статистика витрат — детальний аналіз використання коштів для контролю та ефективного управління коштами; оновлення рекомендованої суми поповнення — персоналізовані рекомендації, враховуючи витрати та потреби абонентів; стрімінг радіо і ТБ — можливість слухати радіостанції та переглядати телеканали на Київстар ТБ без тарифікації трафіку; ігрова платформа — щотижневі турніри та можливість отримувати бонуси за активність; інтерактивний формат комунікації через сторізи — швидке інформування про актуальні акції, нові послуги та бонуси від Київстар; оновлений дизайн сторінки послуг — ще швидший доступ до важливих сервісів. «У 2024 році ми зосередилися на тому, щоб додаток «Мій Київстар» став цифровим помічником для користувачів. Завдяки новим функціям, як-от інтерактивні сторізи, стрімінг радіо і ТБ та ігрова платформа, ми створюємо не лише інструмент для самообслуговування, а й простір для розваг. Наша мета — зробити взаємодію з додатком максимально корисною і цікавою, щоб користувачі могли не лише вирішувати свої завдання, а й розважитись», — прокоментувала Оксана Голубець, product manager Мій Київстар. https://kyivstar.ua/news/id261220241400 -------------------- lifecell Family
|
|
|
![]()
|
|
«Мій Київстар» — серед лідерів застосунків у 2024 році в Україні
08.01.2025 «Мій Київстар» увійшов до ТОП-10 найпопулярніших мобільних додатків в Україні у 2024 році та став другим серед українських сервісів. Завдяки своєму широкому функціоналу та постійним оновленням, додаток залишається вибором мільйонів користувачів для зручного управління послугами та отримання ексклюзивних переваг. Рейтинг складений агентством інтернет-маркетингу Webpromo, яке проаналізувало дані про популярність мобільних застосунків в Україні. За даними експертів, серед 20 найпопулярніших застосунків у 2024 році шість — розроблені українськими компаніями, включно з «Мій Київстар», «Дія», «Нова пошта» та мобільним банкінгом. Лідери рейтингу визначаються на основі їхньої популярності серед користувачів App Store та Google Play. Загалом «Мій Київстар» завантажили 8 млн абонентів, а у 2024 році додаток отримав низку важливих оновлень, таких як: статистика витрат; оновлення рекомендованої суми поповнення; стрімінг радіо і платформи кіно та телебачення Київстар ТБ; ігрову платформу; інтерактивний формат комунікації через сторіз та оновлений дизайн сторінки послуг. Додаток «Мій Київстар» об’єднує всі необхідні функції та надає абонентам можливість швидко керувати своїми послугами, перевіряти баланс, переглядати історію платежів та користуватися ексклюзивними пропозиціями. Серед унікальних можливостей — доступ до спеціальних акцій, тарифних планів та персоналізованих рекомендацій, що робить додаток незамінним інструментом для абонентів Київстар. https://kyivstar.ua/news/id080120251030 -------------------- lifecell Family
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 4.4.2025, 5:49 |