Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Бизнес ЛайфКиевстар бизнес         Корпоративный МТС

Зарабатывайте по 1грн за сообщение на свой мобильный счёт - экономьте на связи! Подробнее>>>>

3 страниц V  < 1 2 3  
Ответить в данную темуНачать новую тему
> «Мій Київстар»
valdemar
сообщение 17.9.2024, 18:02
Сообщение #41

Мобильный Маньяк

Из: Kyiv

Нові пропозиції у Мій Київстар

Ми оновлюємо програму лояльності Оце подарунки для користувачів Мій Київстар. Відтепер абоненти не лише отримуватимуть додаткові хвилини та мегабайти, а й зможуть скористатися ексклюзивними пропозиціями від партнерів та взяти участь у розіграші квитків на концерт гурту Океан Ельзи.

У межах програми користувачі додатка можуть обирати промокоди зі знижками від таких брендів, як Київстар ТБ, EVA.UA, АЗК WOG, Master Zoo, Domino’s, Uklon та багатьох інших.

Крім того, серед учасників програми лояльності Оце подарунки, які оберуть пропозицію Концерт Океан Ельзи ми розіграємо квитки на концерт з нагоди 30-річчя гурту. Концерт відбудеться в Києві 11 жовтня 2024 року у Палаці спорту. П’ять переможців отримають по 2 квитки кожен, а результати розіграшу ми опублікуємо на офіційних сторінках Київстар.

«Ми активно працюємо над тим, щоб якомога більше абонентів користувалися додатком Мій Київстар, адже з ним можна самостійно аналізувати свої витрати й замовляти додаткові послуги, а також отримати доступ до ексклюзивних бонусів та акційних пропозицій. Завдяки програмі лояльності Мій Київстар може не тільки покращити клієнтський досвід абонентів, а й зробити його веселішим. Сподіваємося, що наші користувачі приєднаються до програми та отримають задоволення від участі», — коментує CTO продукту Мій Київстар, Оксана Голубець.
https://kyivstar.ua/news/id170920241030

--------------------
lifecell Family

+Цитировать сообщение
valdemar
сообщение 21.10.2024, 9:14
Сообщение #42

Мобильный Маньяк

Знижка від Аптеки Доброго Дня у Мій Київстар

18.10.2024

З 18 жовтня 2024 року користувачі Мій Київстар можуть отримати промокод на 11% знижки від Аптеки Доброго Дня.

Пропозиція за промокодом діє лише для неакційних товарів і не сумується з іншими знижками. Максимальна сума чеку, на яку діятиме знижка — до 3 000 гривень.

Як отримати знижку

1. Відкрийте Мій Київстар або завантажте додаток на свій смартфон та авторизуйтеся 

2. Отримайте промокод у розділі Розваги

3. Озвучте промокод касирові або відскануйте QR-код під час оплати в аптеці

Акція діє з 18 жовтня по 18 листопада 2024 року. Ви можете скористатися промокодом лише 1 раз до 24 листопада 2024 року включно. 

Промокод діє для купівлі офлайн в мережі аптечних закладів Аптека Доброго Дня на всій території країни.

Офіційні правила акції
https://kyivstar.ua/news/id181020241345

--------------------
lifecell Family

+Цитировать сообщение
valdemar
сообщение 30.10.2024, 18:57
Сообщение #43

Мобильный Маньяк

Запускаємо ігрову платформу у Мій Київстар

30.10.2024

З 30 жовтня для наших абонентів запрацює нова ігрова платформа у розділі Розваги у Мій Київстар.

На ігровій платформі ви можете насолоджуватися широким вибором ігор, а також змагатися у турнірах з іншими абонентами.

На початковому етапі на платформі працюватимуть 9 ігор, що доступні для всіх користувачів Мій Київстар. Забавки безоплатні, а зіграти можна без обмеження часу та без реклами. Турніри діятимуть 1 тиждень.

Ігри на платформі

Котосфери — об'єднуйте та створюйте великих котів, гра закінчується, коли ігрове поле повністю заповнене котами

Фруто пара — з'єднуйте однакові фрукти в пари, не більше, ніж за два ходи

ТетСтар — розміщуйте фігури таким чином, щоб заповнити горизонтальні ряди. Коли горизонтальний ряд заповниться — він зникне та звільнить місце на полі

Магія чисел — комбінуйте однакові числа, що стоять поряд, поки не досягнете числа 2048

Годинникові Січі — захистіть замок від безперервних атак монстрів, доки здоров'я замку не вичерпається

Київстар і далі розширюватиме можливості своїх користувачів, створюючи нові інтерактивні та розважальні продукти, які допомагають провести час весело та з користю.
https://kyivstar.ua/news/id301020241415

--------------------
lifecell Family

+Цитировать сообщение
valdemar
сообщение 11.11.2024, 17:37
Сообщение #44

Мобильный Маньяк

Додаткова знижка від інтернет-магазину Kasta у Мій Київстар

08.11.2024

З 8 листопада 2024 року користувачі Мій Київстар можуть отримати промокод на знижку 10% на купівлю товарів на суму від 500 грн в інтернет-магазині Кasta.

Як отримати знижку

1. Відкрийте Мій Київстар або завантажте додаток та авторизуйтеся

2. Отримайте промокод у розділі Розваги

3. Введіть промокод на сайті чи в додатку Kasta та оформте замовлення

Знижка діє для акційних та неакційних товарів та сумується з іншими знижками. Акція триватиме з 8 листопада по 8 грудня 2024 року включно. Ви можете скористатися промокодом до 15 грудня 2024 року.
https://kyivstar.ua/news/id081120241500

--------------------
lifecell Family

+Цитировать сообщение

3 страниц V  < 1 2 3
Ответить в данную темуНачать новую тему