Запускаємо ігрову платформу у Мій Київстар30.10.2024
З 30 жовтня для наших абонентів запрацює нова ігрова платформа у розділі Розваги у Мій Київстар.
На ігровій платформі ви можете насолоджуватися широким вибором ігор, а також змагатися у турнірах з іншими абонентами.
На початковому етапі на платформі працюватимуть 9 ігор, що доступні для всіх користувачів Мій Київстар. Забавки безоплатні, а зіграти можна без обмеження часу та без реклами. Турніри діятимуть 1 тиждень.
Ігри на платформі
Котосфери — об'єднуйте та створюйте великих котів, гра закінчується, коли ігрове поле повністю заповнене котами
Фруто пара — з'єднуйте однакові фрукти в пари, не більше, ніж за два ходи
ТетСтар — розміщуйте фігури таким чином, щоб заповнити горизонтальні ряди. Коли горизонтальний ряд заповниться — він зникне та звільнить місце на полі
Магія чисел — комбінуйте однакові числа, що стоять поряд, поки не досягнете числа 2048
Годинникові Січі — захистіть замок від безперервних атак монстрів, доки здоров'я замку не вичерпається
Київстар і далі розширюватиме можливості своїх користувачів, створюючи нові інтерактивні та розважальні продукти, які допомагають провести час весело та з користю.
https://kyivstar.ua/news/id301020241415