Інформація про припинення підтримки сервісу «Мій Фотопотік»
Підтримка сервісу «Мій Фотопотік» припиняється 26 липня 2023 р. Дізнайтеся більше про перехід і про те, як безпечно зберігати фотографії в iCloud і синхронізувати їх на всіх своїх пристроях.
Згідно з планом, підтримку сервісу «Мій Фотопотік» буде припинено 26 липня 2023 р.
У межах цього переходу за місяць до припинення підтримки (26 червня 2023 р.) користувачі сервісу «Мій Фотопотік» більше не зможуть завантажувати в нього нові фотографії з пристроїв. Фотографії, завантажені в сервіс до цієї дати, зберігатимуться в iCloud протягом 30 днів від моменту завантаження й будуть доступні на будь-якому вашому пристрої, де ввімкнено функцію «Мій Фотопотік». 26 липня 2023 р. фотографії, збережені в iCloud, буде видалено, а підтримку сервісу — припинено.
Фотографії, додані в сервіс «Мій Фотопотік», зберігаються щонайменше на одному з ваших пристроїв, тому якщо у вас є доступ до пристрою з оригіналами, ваші фотографії лишаться в безпеці в межах цього процесу. Якщо потрібної фотографії ще немає в бібліотеці конкретного пристрою iPhone чи iPad, або комп’ютера Mac, обов’язково збережіть її в бібліотеку на цьому пристрої.
У подальшому Фото iCloud стане найкращим способом безпечно зберігати фотографії та відео в iCloud, а також синхронізувати їх на всіх ваших пристроях.
https://support.apple.com/uk-ua/HT210705