Була схожа історія з тарифом «Інтернет Жара», в ньому замість 100 хвилин стало 500 хвилин. Інші умови без змін. Іще згодом закрили перехід на нього, бо став просто дуже смачним
--------------------
Vodafone (Основной) - Vodafone SuperNet Turbo Vodafone (Полочный) - Vodafone SuperNet Unlim, Vodafone Device S Київстар (Полуосновной) - ТВІЙ Новий Київстар (Полочный) - SIM для пристроїв, Без меж lite, LOVE UA База, Київстар Онлайн 2019, Київстар Комфорт 2018 lifecell Family lifecell (Полочный) - Єдиний
Звертаємо вашу увагу, що з 4 листопада 2020 року в пакет послуг за вашим тарифом «lifecell Сім’я» буде включено безлімітний інтернет (50 ГБ на швидкості 4.5G, далі швидкість 1 Мб/с), який замінить 15 ГБ інтернету. Інші умови тарифного плану не зміняться. З 20 жовтня до 15 грудня 2020 року включно ви маєте можливість безкоштовно змінити тариф на будь-який інший. Рекомендуємо обрати з лінійки нових актуальних тарифів від lifecell, в яких діє спеціальна ціна для зареєстрованих/ персоніфікованих абонентів. Також ви можете створити персональний тарифний план «ХендМейд» із власною ціною. У разі переходу на інший тарифний план оплачені за попереднім тарифом послуги зберігаються згідно з періодом їхньої дії.
Підключено тариф "lifecell Друзі"! Щоб отримати пакет послуг: 20 ГБ; безліміт на lifecell; 350 хв на міські та інші мобільні номери по Україні; 100 SMS; безліміт месенджери; безліміт на соцмережі на 30 днів на рахунку має бути від 100 грн. Перевірка залишку: *111#, *121#. Про тариф: s.lifecell.ua
Підключено тариф "Вільний Лайф"! Щоб отримати пакет послуг: безлімітний інтернет; 1500 хв на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell); далі – безліміт на lifecell; безліміт месенджери; безліміт на соцмережі на 4 тижні на рахунку має бути від 175 грн. Перевірка залишку: *111#, *121#. Про тариф: s.lifecell.ua/viln-l
Підключено тариф "lifecell Сім’я"! Щоб отримати пакет послуг: 15 ГБ; безліміт на lifecell; 300 хв на міські та інші мобільні номери по Україні; 1000 SMS на 30 днів на рахунку має бути від 50 грн. Перевірка залишку: *111#, *121#. Про тариф: s.lifecell.ua
Сплачено 50 грн за пакет послуг на 30 днів за тарифом "lifecell Сім’я". Ви отримали: 50 ГБ; безлімітний інтернет; безліміт на lifecell; 300 хв на міські та інші мобільні номери по Україні; 1000 SMS. Перевірка залишку: *111#, *121#.
Підключено тариф "lifecell Сім’я"! Щоб отримати пакет послуг: 15 ГБ; безліміт на lifecell; 300 хв на міські та інші мобільні номери по Україні; 1000 SMS на 30 днів на рахунку має бути від 50 грн. Перевірка залишку: *111#, *121#. Про тариф: s.lifecell.ua
Вчора протестував систему )))
Як ти зміг отримати це смс й підключити тариф, якщо перехід на нього недоступний?
--------------------
Vodafone (Основной) - Vodafone SuperNet Turbo Vodafone (Полочный) - Vodafone SuperNet Unlim, Vodafone Device S Київстар (Полуосновной) - ТВІЙ Новий Київстар (Полочный) - SIM для пристроїв, Без меж lite, LOVE UA База, Київстар Онлайн 2019, Київстар Комфорт 2018 lifecell Family lifecell (Полочный) - Єдиний
Інформуємо, що з 24.08.2022 змінюється стандартна тарифікація. Детальніше за посиланням. https://www.lifecell.ua/uk/standartna-tarifikaciya-zminy/ Інші умови без змін. Нагадуємо, що стандартна тарифікація застосовується, якщо: не оплачено пакет послуг на 30 днів або на 1 день; вичерпався обсяг окремої послуги у межах пакету послуг на 30 днів або на 1 день до закінчення періоду його дії; використовуються послуги, не включені до пакетів послуг на 30 днів або 1 день. До 24.09.2022 включно ви можете безкоштовно змінити тариф на будь-який інший. https://www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok...ff-description/
«Інформуємо, що з 06.03.24 у тарифному плані «lifecell Сім’я» змінюється наповнення пакету послуг: безлімітний інтернет, 1000 хв на всі номери по Україні (вкл. lifecell), lifecell безліміт після їх використання, 100 SMS за 50 грн/30 днів. Інфо: s.lifecell.ua/l-sim-u»
порізали повідомлення, і хвилин на лайфселл, але стало більше на інших ( абонплата залишилась